неділя, 18 червня 2017 р.

Зміна педагогічного навантаження

Зміна педагогічного навантаження 

Законом установлено дві підстави для зміни (перерозподілу) педнавантаження посеред навчального року, а саме: якщо збільшено/зменшено кількість годин на викладання предметів відповідно до робочого навчального плану закладу якщо вчителю не менш як за два місяці повідомили про такі істотні зміни і він дав на це письмову згоду. Отож тижневе навантаження вчителя початкових класів зменшують лише за його письмової згоди. Окрім того, керівникам навчальних закладів і профспілок рекомендовано дотримувати таких умов: уроки з окремих предметів у початкових класах можна передавати лише спеціалістам, якщо: – на те є об’єктивні причини – вчитель початкових класів письмово погодився на такий перерозподіл.
 Про це йдеться у підпункті 4.2.7 Галузевої угоди на 2016-2020 роки. Зауважено, що рекомендація застосовна й щодо уроків: іноземної мови фізичної культури образотворчого мистецтва музики.


Немає коментарів:

Дописати коментар

З 2018 року першачки підуть на 12-річну школу: реформа освіти України

З 2018 року першачки підуть на 12-річну школу: реформа освіти України Кабінет Міністрів підтримав ініціативу Міністерства освіти і науки...